Skip to main content

Hogyan együnk Hamburgert?

By 2022.12.14.Egyéb kategória2 min read

Budapest, 2018. május 28. – Hamburgeretikettel ünnepli az Amerikából importált, de valójában európai eredetű étel világnapját a MOL, amely országszerte mintegy 60 helyen várja az éhes utazókat a friss, minőségi hamburgerkülönlegességgel.

A kulturált hamburgerevés trükkjeit mutatja be május 28-án, a hamburger nemzetközi napján a MOL. A vállalat mintegy 60 Fresh Cornerben kínálja vendégeinek a Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő étket. Ebből sem akármilyet, hanem gasztronómiai szakértők által összeállított receptet követő, kizárólag természetes anyagok felhasználásával készülő kézműves hamburgert.

A hétvégén bajnoki címet nyert, a MOL által támogatott Videoton FC csapatának két játékosa, Kovács István és Varga József azt is bemutatja, hogyan kell a hivatalos etikettnek megfelelően elfogyasztani a MOL hamburgerét. Ebben Görög Ibolya protokollszakértő volt segítségükre, aki, bár nem volt elégedett a két sportoló evési technikájával, a videóban hasznos tippeket ad – akár kézzel, akár késsel és villával esünk neki a gyorsan elkészíthető és fogyasztható, húsos, hagymás, szafttól csöpögő szendvicsféleségnek.

A MOL Fresh Corner shopjaiban készülő kézműves hamburger 200 grammos húspogácsából készül Angus marhahússal.

A hálózat méretéből adódóan a jelenleg hamburgert kínáló mintegy 60 Fresh Cornerrel a MOL dobogós helyezést ért el a hazai gyorsétteremláncok között. A vállalat a Fresh Corner hálózatot 2018 végéig több mint 700 tagúra bővíti a régióban, miközben minél több helyen teszik elérhetővé saját készítésű hamburgerjüket.

Forrás: mol.hu