Skip to main content

Stíluskommunikátor

By 2022.12.14.Egyéb kategória2 min read

HALLOTT MÁR OLYAT, HOGY STÍLUSKOMMUNIKÁTOR? A Szegedi Tudományegyetemen tanítják. Ez nem „sztájliszt”, nem öltöztetőnő, hanem sokkal, de sokkal több – érti is, hogy miért és mit csinál. Büszke vagyok, hogy kurzusom van náluk, sőőőt, címzetes docensük is lettem. Itt egy kis ismertető:

 A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán 2009 szeptemberében indult az intézmény képzési palettáján különlegességnek számító stíluskommunikátor szakirányú továbbképzési szak.

A két féléves – igény szerint egy harmadik, fakultatív német vagy angol nyelvű szemeszterrel kiegészíthető – stíluskommunikátor képzés a korral haladni kívánó, az ízlésességre, esztétikumra fogékony, kreatív, igényes munkavállalók, vállalkozók számára nyújt értékes – a mindennapli életben és a munkaerőpiacon egyaránt – eredményesen kamatoztatható ismereteket.

A hallgatók megtanulják, hogyan alkalmazhatják eredményesen, a kor elvárásainak megfelelve eddig szerzett szakmai tudásukat.

A képzés sokrétű, érdekes tematikája túlmutat a divat, a stílus témakörein. A személyiséggel, üzletprofillal harmonizáló megjelenés mellett kulcsszerep jut a hiteles kommunikációnak, a kulturált viselkedésnek és a sikeres menedzsmentnek.

A stíluskommunikátor képzés saját honlappal rendelkezik, ahol minden kedves érdeklődő utánanézhet a képzéssel kapcsolatos részleteknek, megtekintheti a folyamatosan bővülő fotógalériát és átolvashatja a képzésben résztvevők visszajelzéseit, észrevételeit. A honlap a következő címeken érhető el: www.stiluskommunikacio.eu.De fent van a Facebook-on is, szerintem nagyon jó ez a megjelenés! A hívószó – stíluskommunikátor.